Kredietcheck Oman

Kredietrapport bedrijven buitenland, Creditsafe

Dit buitenlandskredietrapport vertrekt door Creditsafe Nederland is onze voordeligste buitenlandskredietrapport. Het is een volledig kredietrapport waarmee u een inzicht krijgt in de kredietwaardigheid van het door u opgevraagde bedrijf in het buitenland. Zo kunt u zien tot welk bedrag in...

19,9549,95

Kredietwaardigheid bedrijf in Oman controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit Oman met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Oman en vraag meteen een kredietrapport / kredietcheck aan. U kunt voor slechts €49,95 (tarieven) een rapport aanvragen zonder dat u aan een abonnement vastzit. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in Oman waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Oman

Oman (Sultanaat Oman) is een sultanaat in West-Azië (Midden-Oosten), en bevindt zich aan de zuidoostkust van het Arabische Schiereiland. Het grenst aan de Verenigde Arabische Emiraten, Saoedi-Arabië en Jemen. Tot 9 augustus 1970 stond het bekend als Muscat en Oman.

Oman is een absolute monarchie, de sultan vaardigt alle wetten uit. Het land is lid van de Arabische Liga.

De economie van Oman is sterk afhankelijk van de olie-industrie, verder staat het bekend om dadels.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Oman nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Vraag hieronder uw kredietrapport aan. Het kredietrapport over uw zakenpartner uit Oman ontvangt u 24 uur per dag binnen 5 minuten na bestelling in uw mailbox.