• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck Oman

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) verstrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in Oman controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit Oman met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Oman en vraag meteen een kredietrapport / kredietcheck aan. U kunt voor slechts 29,95 een rapport aanvragen zonder dat u aan een abonnement vastzit. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in Oman waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Oman

Oman (Sultanaat Oman) is een sultanaat in West-Azië (Midden-Oosten), en bevindt zich aan de zuidoostkust van het Arabische Schiereiland. Het grenst aan de Verenigde Arabische Emiraten, Saoedi-Arabië en Jemen. Tot 9 augustus 1970 stond het bekend als Muscat en Oman.

Oman is een absolute monarchie, de sultan vaardigt alle wetten uit. Het land is lid van de Arabische Liga.

De economie van Oman is sterk afhankelijk van de olie-industrie, verder staat het bekend om dadels.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Oman nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Mariska de Jager
Mariska de Jager

Meer weten over je bestelling? Ik help je graag verder.