• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck Kameroen

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) verstrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in Kameroen controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit Kameroen met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Kameroen en vraag meteen een kredietrapport / kredietcheck aan. U kunt voor slechts 29,95 een rapport aanvragen zonder dat u aan een abonnement vastzit. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in Kameroen waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Kameroen

Kameroen, officieel de Republiek Kameroen is een land in West-Afrika, ontstaan op 1 januari 1961 door samenvoeging van Frans-Kameroen en een deel van Brits Kameroen. Voor de Eerste Wereldoorlog was Kameroen een Duitse kolonie. Kameroen heeft 24.360.803 (2016) inwoners.

Kameroen kent een politiek stabiel klimaat, en is daardoor in staat geweest om een goede infrastructuur op te bouwen. Er zijn bewegingen gaande in de richting van democratie, maar tot dusver is de macht in het land in handen van een kleine minderheid.

Kameroen heeft te maken met een enorme armoede. Meer dan 50% van de bevolking leeft onder de armoedegrens. De economie is afhankelijk van de landbouw. Naast voedingsgewassen zoals maïs, bonen en sorghum voor eigen gebruik, telen ze ook koffie, katoen, rubber, bananen en cacao voor de export. De olievoorraden, die vroeger voor een belangrijke inkomsten zorgden, zijn inmiddels uitgeput. Daarnaast zit Kameroen net als veel andere Afrikaanse landen, in een wurggreep van buitenlandse schulden.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Kameroen nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Loes Bos
Loes Bos

Hulp nodig met het aanvragen van je kredietrapport?