• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck Guernsey (VK)

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) verstrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in Guernsey controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit Guernsey met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Guernsey en vraag meteen een kredietrapport / kredietcheck aan. U kunt voor slechts 29,95 een rapport aanvragen zonder dat u aan een abonnement vastzit. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in Guernsey waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Guernsey

Guernsey is een van de Kanaaleilanden, die voor de kust van de Franse regio Normandië liggen. Guernsey is na Jersey het grootste eiland. Ook de kanaaleilanden Alderney, Herm en Sark horen tot het baljuwschap Guernsey.

Historisch zijn de Kanaaleilanden het laatste overblijfsel van het Hertogdom Normandië, waardoor Engeland in 1066 werd geannexeerd en dat later de gebieden op het vasteland aan Frankrijk verloor.

Het staatshoofd is koningin Elizabeth II, die de titel hertog van Normandië voert. De staatsvorm is een constitutionele democratie. Het is geen onderdeel van het Verenigd Koninkrijk maar een autonome Brits Kroonbezit. Het is dus geen onderdeel van de Britse Gemenebest of de Europese Unie.

Het eiland staat bekend als belastingparadijs, omdat er geen dividendbelasting, vermogensbelasting, transferbelasting of BTW wordt geheven. Ook wordt er geen successierecht geheven.

Het landschap varieert van typisch Engels Midwest tot Franse wijngaarden. De kustlijn varieert van een strand tot krijtrotsen.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Guernsey nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Loes Bos
Loes Bos

Hulp nodig met het aanvragen van je kredietrapport?