• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck de Comoren

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) verstrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in de Comoren controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit de Comoren met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit de Comoren en vraag meteen een kredietrapport aan. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in de Comoren waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over de Comoren

De Comoren (Comorees: Komori; Arabisch: Al Qamar; Frans: Comores), officieel de Unie der Comoren, vormen een staat bestaande uit de drie eilanden Grande Comore, Mohéli en Anjouan plus enkele andere zeer kleine eilanden. De Comoren zijn van vulkanische oorsprong en bevinden zich in de Indische Oceaan, ten noordwesten van Madagaskar. Zij vormen samen met het Franse departement Mayotte de eilandengroep Comoren. De naam is afkomstig van het Arabische “Djazair al Kamar” wat “Maan-eiland” betekent. BNP Comoren is 212 miljoen US (380$ per persoon per jaar) (2000).

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan de Comoren nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Henk van Vliet
Henk van Vliet

Hulp nodig met het aanvragen van je kredietrapport?