• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck het Brits Indische Oceaanterritorium

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) verstrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in het Brits Indische Oceaanterritorium controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit het BIOT met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit het BIOT en vraag meteen een kredietrapport / kredietcheck aan. U kunt voor slechts 29,95 een rapport aanvragen zonder dat u aan een abonnement vastzit. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in het BIOT waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over het Brits Indische Oceaanterrirorium

Het Brits Indische Oceaanterritorium (of BIOT) is een Brits overzees gebiedsdeel in de Indische Oceaan, ongeveer midden tussen Afrika en Indonesië, ten zuiden van de Maldiven. Daarmee valt het BIOT onder Zuid-Azië.

Het BIOT bestaat uit de zes belangrijkste eilanden van de Chagosarchipel. De meeste eilanden hebben geen wegen wat maakt dat de fiets dé vervoermiddel is.

Diego Garcia, het grootste en zuidelijkste eiland, gelegen op een strategische locatie in de centrale Indische Oceaan, huisvest een Brits/Amerikaanse militaire basis. Daardoor heeft het eiland een militaire status. Alle economische activiteit is op deze eiland gecentreerd.

Het staatshoofd is koningin Elizabeth II. Alhoewel het een Brits overzees gebied is, is de munteenheid de dollar, door de aanwezigheid van de militaire basis.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan het BIOT nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Henk van Vliet
Henk van Vliet

Hulp nodig met het aanvragen van je kredietrapport?