• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kwaliteit kredietrapport omhoog

12-02-2022

Toen wij starten met Kredietrapportaanvragen.nl was ons doel om online het beste kredietrapport voor de laagste prijs per stuk aan te bieden.

Omdat we twee types kredietrapporten beschikbaar hadden verkochten wij alsnog voor 80% de voordeligste (Kredietrapport Compleet). Dit terwijl het duurste kredietrapport (Kredietrapport Excellent) het allerbeste kredietrapport van Nederland is.

Door een samenloop van omstandigheden twee maanden geleden is er afscheid genomen van ons Kredietrapport Compleet (€6,95), op het moment dat deze werd besteld ontving u van ons daarom het Kredietrapport Excellent (€14,95).

Vanaf vandaag kunt u geen Kredietrapport Compleet (€6,95) meer bestellen. De reden hiervan is dat wij het Kredietrapport Compleet niet meer geleverd kregen vanwege: laten we het concurrentie gevoelens van de desbetreffende leverancier noemen.

Dit betekent dat we enkel nog onze Kredietrapport Excellent aanbieden.

Om het toegankelijk te houden hebben wij uiteraard wel een lagere prijs bij onze leverancier van Kredietrapport Excellent kunnen bedingen, waardoor Excellent zeer scherp geprijsd is: 9,95 (minus korting middels Kredietrapport tegoed, oplopend tot 30%).

Ondanks de verandering zijn we hierdoor dichter bij ons doel gekomen: online het beste kredietrapport voor de laagste prijs per stuk aanbieden.

Bij vragen of opmerkingen horen wij het uiteraard graag.

Met vriendelijke groet,
Team Samrate

Terug naar het overzicht
Jan de Vries
Jan de Vries

Kom je er niet uit? Ik help je graag verder.