• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietrapportverstrekkers in Nederland.

07-11-2016

In Nederland zijn er niet zoveel verstrekkers van kredietrapporten. Dit komt, omdat het niet eenvoudig is om alle Nederlandse bedrijven te toetsen aan de hand van honderden informatiebronnen. Momenteel zijn er in Nederland drie partijen: Graydon, Creditsafe en Dun & Bradstreet (D&B). Wij zijn inmiddels een samenwerking aangegaan met de eerste twee partijen. Creditsafe biedt een goed kredietrapport aan. Het kredietrapport dat Graydon aanbiedt is nog net iets uitgebreider en is om die reden ook iets duurder.

Wij bieden beide kredietrapporten aan om zo u de keuze te kunnen geven aangezien u zelf het beste weet welk kredietrapport voldoet. Dit hangt vaak af van de omvang van het betreffende order. Bij de grotere orders raden wij in principe de uitgebreidere kredietrapporten aan voor extra veiligheid. Op dit moment zijn de rapporten van Graydon nog niet verkrijgbaar op kredietrapportaanvragen.nl maar dit zal in de toekomst wel het geval zijn.

Wanneer de branche in de toekomst transparanter wordt, gaan wij u dus bij het bestelproces op onze website de keuze kunnen geven tussen een kredietrapport van Graydon en Creditsafe.

Terug naar het overzicht
Henk van Vliet
Henk van Vliet

Hulp nodig met het aanvragen van je kredietrapport?