• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietrapporten bedrijven volledig eigen label

13-12-2019

Vanaf vandaag verstrekken wij alle kredietrapporten bedrijven van onze leveranciers (kredietinformatie bedrijven) 100% onder ons eigen label: Kredietrapportaanvragen.nl. Alleen de KvK uittreksels en het Persoon kredietrapporten verstrekken nog onder de betreffende leverancier naam.

Op zich is dit jammer voor de transparantie. Maar Kredietrapportaanvragen.nl streeft continue naar de laagste prijs voor een kredietrapport. Nu is het zo dat de inkoopprijs lager is op het moment dat het logo van onze leverancier niet op het kredietrapport afgebeeld staat.

Dit komt omdat op het moment dat u bij ons voor slechts €6,95 een kredietrapport kunt kopen van leverancier X en rechtstreeks bij leverancier X kost exact hetzelfde kredietrapport € 19,95 dan houd leverancier X geen klant meer over. Dit begrijpen wij natuurlijk wel, waarbij we wel zeggen dat dit effect alsnog zal gaan gebeuren. Het is slechts een kwestie van tijd dat alle bedrijven weten dat onze kredietrapporten slechts €6,95 per stuk kosten.

Belangrijk voor u is om te weten dat wij de data niet zelf produceren en ook niet verrijken maar rechtstreeks bij onze leveranciers ophalen op moment van de bestelling. Dit zorgt ervoor dat het kredietrapport altijd actueel is.

Heel hartelijk dank voor het vertrouwen in Kredietrapportaanvragen.nl

Terug naar het overzicht
Jan de Vries
Jan de Vries

Kom je er niet uit? Ik help je graag verder.