• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietrapportaanvragen.nl gaat verder de grens over!

04-05-2017

Kredietcheck buitenland nodig?

Het is zover, vanaf vandaag bieden we kredietrapporten van bedrijven uit 7 nieuwe landen in Europa aan. Voorheen boden we al de kredietrapporten aan van bedrijven uit Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.

De 7 landen

Wilt u de kredietwaardigheid van een bedrijf in het buitenland checken (kredietcheck)? Naast de bovengenoemde landen kunnen wij nu ook kredietrapporten verstrekken van bedrijven uit: Denemarken, Engeland, Frankrijk, Ierland, Italië, Noorwegen en Zweden. Samen met Nederland, België, Luxemburg en Duitsland leveren we nu voor totaal 11 landen in Europa kredietrapporten.

De prijzen

De prijzen zijn afhankelijk per land. Kredietrapporten uit Nederland kunnen wij voordeliger inkopen dan bijvoorbeeld die uit België, Duitsland en Luxemburg. Kredietrapporten uit deze drie landen zijn op hun beurt dan weer voordeliger dan de 7 nieuwe landen (Denemarken, Engeland, Frankrijk, Ierland, Italië, Noorwegen en Zweden). Dit is dus de reden dat er prijsverschil zit tussen de landen. Echter, wij houden de kredietrapport zo voordelig mogelijk voor u. Natuurlijk zijn ook deze kredietrapporten per stuk bij ons af te nemen.

Kijk voor een overzicht van de tarieven kredietrapport per land op: https://www.kredietrapportaanvragen.nl/informatie/tarieven/

Terug naar het overzicht
Jan de Vries
Jan de Vries

Kom je er niet uit? Ik help je graag verder.