• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Koppeling Carerix

08-12-2017

Bijna alle uitzendbureaus, detacheringsbureaus en werving en selectiebureaus maken gebruik van kredietrapporten. Dit maakt ook dat een groot aantal van onze klanten tot deze categorie horen. Echter hoe fijn kan het zijn dat op het moment dat u een kredietrapport inkoopt dit kredietrapport meteen bij uw klant in uw software onder de documenten wordt weergegeven.

Om dit voor elkaar te krijgen hebben we een koppeling gemaakt met Carerix is leverancier van CRM & ATS systemen voor personeelsintermediairs (payroll, uitzenden, werving en selectie en detachering), die in de vorm van een SaaS-model worden gehost en geleverd via beveiligde datacenters. Carerix is opgericht in 2003 en telt op dit moment bijna 60 medewerkers. Carerix bedient dagelijks meer dan 10.000 gebruikers, verspreidt over 17 landen en werkt samen met verschillende strategische partners.

Door te koppelen met Carerix brengen we de mogelijkheden van Kredietrapportaanvragen nog dichter bij de klant.

PS. Wij zoeken nog klanten die een pilot willen draaien zodat de koppeling kan worden getest. Maakt u gebruik van de software van Carerix meldt u dan aan bij ons of bij Carerix. U ontvangt 10 gratis kredietrapporten als dank voor het meedoen.

Terug naar het overzicht
Mariska de Jager
Mariska de Jager

Meer weten over je bestelling? Ik help je graag verder.