Hoe zorg ik er als ondernemer voor dat mijn facturen betaald worden?

Nederlands persoon waarvan u een kredietcheck wenst te ontvangen
U heeft een kredietrapport tegoed. Gebruik kredietrapport tegoed

Personen kredietrapportx

Personen kredietrapport + digitale opsporing informatie (NL)€ 179,95

Powered by Recherchebureau digitale opsporing & Experian

Zijn de belangen groot? Gaat u zaken doen met een persoon waar u meer informatie over wilt hebben? Neemt u een nieuwe medewerker in dienst en wilt u zoveel mogelijk informatie over uw medewerker vergaren? Maak dan gebruik van onze Internet recherche onderzoek kredietrapport voor personen. Een recherche bureau gaat voor u de betreffende persoon na en presenteert dit overzichtelijk voor u in een kredietrapport. Let op! Levering duurt maximaal 48 uren.

Belangrijk!

Geef indien beschikbaar aanvullende informatie zodat wij een rapport kunnen verstrekken van de juiste persoon.

Bekijk al de tarieven

1
2
3

Aanvullende informatie ter identificatie van de juiste persoon.

4
  Bedrijf waarvan u een kredietcheck wenst te ontvangen
  U heeft een kredietrapport tegoed. Gebruik kredietrapport tegoed
  1
  2
  3
  OF
  Meer zoekopties
  4

  Maak keuze uit rapportenx

  Basis kredietrapport (NL)€ 6,95

  Powered by Creditsafe

  Door middel van dit Kredietrapport krijgt u inzicht in de kredietwaardigheid van het door u opgevraagde bedrijf. Het kredietrapport is vooral gericht op de financiële gesteldheid van een onderneming. (Aanbevolen voor orders tot € 1.000,-)

  Uitgebreid kredietrapport (NL)Meest gekozen€ 14,95

  Powered by Graydon

  Dit is het meest nauwkeurige kredietrapport van Nederland. Het geeft uitgebreide informatie over de kredietwaardigheid van het door u opgevraagde bedrijf. Meer dan 12.500 bronnen geraadpleegd. (Aanbevolen voor orders van € 1.000,- tot € 10.000,-)

  Uitgebreid kredietrapport + digitale opsporing informatie (NL)€ 179,95

  Powered by Recherchebureau digitale opsporing & Experian

  Zijn de belangen heel groot? Maak dan gebruik van onze Internet onderzoek kredietrapport. Het bestaat uit kredietinformatie van ons meest uitgebreide kredietrapport (Graydon) gecombineerd met diepgaandere informatie handmatig verzorgt door rechercheurs. Let op! Levering duurt maximaal 48 uren. (Aanbevolen voor orders boven de € 10.000)

  Bekijk al de tarieven

   Factuur kredietrapport

   Als bedrijf bent u gefocust op het leveren van een dienst of product. U wilt uw klant in de watten leggen zodat uw klant helemaal blij wordt. Belangrijk is echter wel dat u de factuur voor deze dienst of product op tijd krijgt betaald. Zo niet, dan kan dit zomaar zorgen voor financiële zorgen bij uw eigen bedrijf en dat kan nooit de bedoeling zijn. 3 tips die u kunnen helpen uw factuur op tijd betaalt te krijgen.

   1. Check de kredietwaardigheid middels een kredietrapport.
    Het is verstandig om elke klant te controleren op de kredietwaardigheid vooraf aan de levering van het product of dienst. Hiervoor heeft u een kredietrapport nodig. Deze kunt u eenvoudig bestellen op www.kredietrapportaanvragen.nl. Hier besteld u al een kredietrapport voor slechts 6,95 euro per stuk. Is de kredietwaardigheid van uw klant niet positief? Ga dan met uw klant hierover in gesprek of kies ervoor om niet te leveren.
   2. Vooraf betalen/betaling van een voorschot
    De eenvoudigste mogelijkheid zou kunnen om uw klanten te vragen om betalingen te voldoen voordat u de goederen of diensten levert. Vooruit betalen dus. De afgelopen jaren is vooruit betalen steeds gebruikelijker geworden. U kunt het tevens bevorderen door een extra korting te geven.
   3. Korte betalingstermijn

   Vooraf betalen kan natuurlijk niet altijd. En een kredietrapport is nooit een 100% garantie. Maar zorg altijd dat uw betalingstermijn zo kort mogelijk is. Het liefst zo kort dat u betaald krijgt bij ontvangst.

   Dit voorkomt dure kredietverzekeringen en factoring constructies. Maar ook dat kan in sommige gevallen een uitkomst bieden.

   Klik hier en bestel ook kredietrapport(en) per stuk!