Een bedrijfsrating, wat houdt dat eigenlijk in?

Nederlands persoon waarvan u een Personen kredietrapporten wenst te ontvangen (alleen aanvraagbaar door bedrijven)
U heeft een kredietrapport tegoed. Gebruik kredietrapport tegoed

Personen kredietrapportx

Personen kredietrapport (NL)€ 2,95

Powered by EDR

De kredietwaardigheid van een persoon (consumenten) is moeilijk van het gezicht af te lezen. Iemand kan veel schulden hebben en toch in een dure auto rijden. Om voor u toch een indicatie van kredietwaardigheid te krijgen, werken wij hierin samen met EDR.

Personen kredietrapport + digitale opsporing informatie (NL)€ 179,95

Powered by Recherchebureau digitale opsporing & Experian

Zijn de belangen groot? Gaat u zaken doen met een persoon waar u meer informatie over wilt hebben? Neemt u een nieuwe medewerker in dienst en wilt u zoveel mogelijk informatie over uw medewerker vergaren? Maak dan gebruik van onze Internet recherche onderzoek kredietrapport voor personen. Een recherche bureau gaat voor u de betreffende persoon na en presenteert dit overzichtelijk voor u in een kredietrapport. Let op! Levering duurt maximaal 48 uren.

Belangrijk!

Geef indien beschikbaar aanvullende informatie zodat wij een rapport kunnen verstrekken van de juiste persoon.

Bekijk al de tarieven

1
2

Aanvullende informatie ter identificatie van de juiste persoon.

  2
  3
   Bedrijf waarvan u een kredietcheck wenst te ontvangen
   U heeft een kredietrapport tegoed. Gebruik kredietrapport tegoed
   1
   2
   3
   OF
   Meer zoekopties
   4

   Maak keuze uit rapportenx

   Basis kredietrapport (NL)€ 6,95

   Powered by Creditsafe

   Door middel van dit Kredietrapport krijgt u inzicht in de kredietwaardigheid van het door u opgevraagde bedrijf. Het kredietrapport is vooral gericht op de financiële gesteldheid van een onderneming. (Aanbevolen voor orders tot € 1.000,-)

   Uitgebreid kredietrapport (NL)Meest gekozen€ 14,95

   Powered by Graydon

   Dit is het meest nauwkeurige kredietrapport van Nederland. Het geeft uitgebreide informatie over de kredietwaardigheid van het door u opgevraagde bedrijf. Meer dan 12.500 bronnen geraadpleegd. (Aanbevolen voor orders van € 1.000,- tot € 10.000,-)

   Uitgebreid kredietrapport + digitale opsporing informatie (NL)€ 179,95

   Powered by Recherchebureau digitale opsporing & Experian

   Zijn de belangen heel groot? Maak dan gebruik van onze Internet onderzoek kredietrapport. Het bestaat uit kredietinformatie van ons meest uitgebreide kredietrapport (Graydon) gecombineerd met diepgaandere informatie handmatig verzorgt door rechercheurs. Let op! Levering duurt maximaal 48 uren. (Aanbevolen voor orders boven de € 10.000)

   Bekijk al de tarieven

    Bedrijfsrating kredietrapport

    Wilt u snel weten hoe uw zakenrelatie ervoor staat? Kijk dan naar zijn rating op de kredietrapport! Maar wat is dat eigenlijk? En hoe wordt het berekend?

    Het is onder meerdere namen bekend : obligatierating, kredietrating, kredietstatus of kredietbeoordeling. Dit kan best verwarrend zijn. Maar wat is het eigenlijk? ?

    Het is een cijfer of letter die het risicowaardigheid van een bedrijf aangeeft.

    Het toekennen van een rating gebeurt na een (vaak omvangrijk) initieel onderzoek, en er is een jaarlijkse herhalingstoets. Alle openbare data over een bedrijf of persoon wordt verzameld en aan de hand daarvan wordt een rating bepaald.

    Om welke data gaat het?
    Het gaat om al de beschikbare betalingsinformatie en financiële cijfers van een bedrijf. Denk aan de informatie van de Kamer van Koophandel, banken, incassobureaus, debiteurenadministratie, etc. Al deze data wordt dan geladen in een database, waarna er een score wordt berekend.

    U zou kunnen zeggen dat de rating een samenvatting is voor de rest van uw kredietrapport.

    De rating laat zien wat de kans is dat de onderneming binnen een bepaalde periode (maximaal 15 maanden) in betalingsproblemen raakt. Dus ook of u risico zou lopen door met hun zaken te doen.

    Aan de hand van een rating kunt u dus bepalen of u met een persoon of bedrijf zaken wilt doen.

    Wilt u het kredietwaardigheid van uw zakenrelatie weten? Bestel dan een kredietrapport! Dit kan eenvoudig op Kredietrapportaanvragen.nl voor slechts 6,95 euro per stuk.