• Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Alternatief Graydon kredietrapporten!

30-10-2018

Kredietrapporten stopt per 1 november de samenwerking met Graydon, want Kredietrapportaanvragen heeft nu een eigen UITGEBREID KREDIETRAPPORT label op basis van Dun and Bradstreet informatie.

Dit Kredietrapport is even goed, zo niet beter dan het Graydon kredietrapport. Dun and Bradstreet is een wereldwijde kredietrapport leverancier met veel en betrouwbare bronnen.

Waarom stoppen met Graydon
Wij gingen er vanuit dat we met Graydon een hele mooie toegevoegde waarde hadden. Maar het merendeel van onze klanten bleven toch Creditsafe kredietrapporten bestellen, in plaats van Graydon kredietrapporten. Creditsafe is namelijk een stuk voordeliger dan Graydon. Hierdoor haalden we de vooraf afgesproken aantallen niet, waardoor het voor ons niet uit kon om Graydon kredietrapporten aan te bieden. Daarnaast was het zo en zo de vraag of Graydon met ons verder wilde blijven samenwerken dit omdat een heel aantal klanten van Graydon over gestapt waren naar Kredietrapportaanvragen. Dit is in een zo en zo competitieve kredietinformatie markt natuurlijk niet leuk voor Graydon.

Wij zijn Graydon desondanks dankbaar voor deze pilot periode. Wij hebben ervan geleerd wat tevens heeft geleid tot een eigen label kredietrapport.

We hopen dat u via onze eigen uitgebreide kredietrapport meer inzicht krijgt in de kredietwaardigheid van uw klanten.

Bij vragen horen we het graag. Heel veel succes met uw onderneming!

Terug naar het overzicht
Mariska de Jager
Mariska de Jager

Meer weten over je bestelling? Ik help je graag verder.