Samenwerking Graydon

Kredietrapportaanvragen gaat samenwerking aan met Graydon B.V.

Kredietrapportaanvragen is een samenwerking aangegaan met Graydon B.V, dit leidt ertoe dat we u meer keuzemogelijkheden kunnen aanbieden als het gaat om kredietrapporten. De uitgebreide kredietrapporten powered by Graydon zullen worden aangeboden voor slechts €14,95 per kredietrapport.

Het is belangrijk om openheid te creëren tussen zakenpartners. Een uitgebreid kredietrapport powered by Graydon helpt hierbij. Graydon gaat bij het maken van de kredietrapporten dieper in op de betalingshistorie van het betreffende bedrijf, dit maakt deze kredietrapporten dan ook extra betrouwbaar.

Extra keuze

Met deze uitgebreide kredietrapporten biedt kredietrapportaanvragen u een extra keuzemogelijkheid. Op deze manier kunt u zelf een keuze maken tussen een kredietrapport powered by Creditsafe of powered by Graydon. Welk kredietrapport voldoet aan uw eisen is namelijk ook afhankelijk van het bedrijf die u wilt controleren. Met name voor de grote orders is het slim om uw zakenpartner goed te leren kennen en hierdoor alle mogelijke risico’s uit te sluiten. De uitgebreide kredietrapporten (powered by Graydon) zijn per direct verkrijgbaar via Kredietrapportaanvragen. Tijdens het bestelproces kunt u een keuze maken tussen het standaard kredietrapport (powered by Creditsafe) en het uitgebreide kredietrapport (powered by Graydon).

Kosten

De kredietrapporten powered by Graydon zullen worden aangeboden voor slechts €14,95 per kredietrapport (Nederland). Voor informatie over de betaalmogelijkheden kunt u kijken op onze pagina betaalmogelijkheden: https://www.kredietrapportaanvragen.nl/informatie/betaalmogelijkheden/

Bij vragen of opmerkingen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.