Kredietcheck Swaziland

Kredietrapport bedrijven buitenland

Een kredietrapport van een bedrijf uit Swaziland kunt u alleen via ons contactformulier bestellen. U ontvangt uw kredietrapport binnen twee werkdagen.

Prijs op aanvraag

Kredietwaardigheid bedrijf in Swaziland controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit Swaziland met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Swaziland en vraag meteen een kredietrapport / kredietcheck aan. Prijs op aanvraag (tarieven). U kunt een rapport aanvragen zonder dat u aan een abonnement vastzit. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in Swaziland waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Swaziland

Swaziland (Koninkrijk Swaziland) is een land in het zuiden van Afrika. Het wordt ingesloten door Zuid-Afrika en Mozambique.

Het land heeft twee hoofdsteden: Mbabane is de bestuurlijke hoofdstad en Lobamba de koninklijke hoofdstad (residentie van de koningin-moeder, de Ntombi) en de wettelijke hoofdstad (zetel van het parlement, dat uit de senaat en het huis van afgevaardigden bestaat).

Swaziland was een Brits protectoraat en werd op 6 september 1968 onafhankelijk. Het is nu een absolute monarchie met Engels als een van de twee officiële talen.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Swaziland nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.