Arabic Chinese (Simplified) Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish
  • Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck Saba (NL)

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) vertrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in Saba controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit Saba met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Saba en vraag meteen een kredietrapport / kredietcheck aan. U kunt voor slechts 29,95 een rapport aanvragen zonder dat u aan een abonnement vastzit. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in Saba waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Saba

Saba is een Nederlands eiland in het Caribisch gebied dat sinds het opheffing van de Nederlandse Antillen in 2010 bestuurlijk als openbaar lichaam een bijzondere gemeente vormt.

Saba behoort met Sint Eustatius en Sint Maarten tot de SSS-eilanden binnen de Bovenwindse Eilanden.

Saba ligt 30 kilometer ten zuidwesten van Sint Maarten. Het is ongeveer 4,5 kilometer in doorsnee en bestaat uit een slapende vulkaan met vier lavakoepels. Ten noorden van Saba ligt een klein onbewoond rotseilandje dat ook tot het eilandgebied behoort: Green Island.

Toerisme is erg belangrijk en wordt gezien als de economische pilaar. De meeste toeristen komen maar 1 dag vanuit Sint Maarten om de vulkaan te beklimmen. Verder is Saba een mooie duikgebied en beschikt het over een aantal natuurparken.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Saba nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Henk van Vliet
Henk van Vliet

Hulp nodig met het aanvragen van je kredietrapport?