Arabic Chinese (Simplified) Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish
  • Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck Nauru

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) vertrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in Nauru controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit Nauru met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Nauru en vraag meteen een kredietrapport / kredietcheck aan. U kunt voor slechts 29,95 een rapport aanvragen zonder dat u aan een abonnement vastzit. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in Nauru waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Nauru

Nauru (Republiek Nauru) is een eilandstaat en republiek in Micronesië, en gedeelte van Oceanië. Het dichtstbij gelegen land is het eiland Banaba uit Kiribati, 300 kilometer ten oosten van Nauru.

Het eiland ligt ten noordwesten van Tuvalu, ten noorden van de Salomonseilanden, ten noordoosten van Papoea-Nieuw-Guinea, ten zuidoosten van Micronesia en ten zuiden van de Marshalleilanden.

Nauru is de kleinste republiek en de kleinste eilandstaat ter wereld en het kleinste land van Oceanië. Het is het op twee na kleinste land ter wereld, na Vaticaanstad en Monaco. Het is lid van de gemenebest van Naties.

Wat veel eilanden in Oceanië drijvend houdt, is het toerisme. Er zijn echter weinig betrouwbare statistieken over het toerisme op de eilanden van Oceanië te vinden, dus ook niet voor Nauru.

Het was vroeger een producent van fosfaat, maar de reserves zijn uitgeput en het mijnen heeft de omgeving beschadigd.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Nauru nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Henk van Vliet
Henk van Vliet

Hulp nodig met het aanvragen van je kredietrapport?