Arabic Chinese (Simplified) Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish
  • Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck Micronesia

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) vertrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in Micronesia controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit Micronesia met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Micronesia en vraag meteen een kredietrapport / kredietcheck aan. U kunt voor slechts 29,95 een rapport aanvragen zonder dat u aan een abonnement vastzit. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in Micronesia waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Micronesia

Micronesia (Federale Staten van Micronesia) is een eilandgebied in het werelddeel Oceanië. Het land ligt in de Grote Oceaan en is een onderdeel van de regio Micronesië. Micronesia beslaat het centrale en oostelijke deel van de eilandengroep de Carolinen.

Ten noorden van de Micronesia liggen Guam en de Noordelijke Marianen, ten noordoosten de Marshalleilanden, ten zuidoosten Kiribati en Nauru, ten zuiden Papoea-Nieuw-Guinea, ten zuidwesten Indonesië, en ten westen ligt Palau.

De visindustrie is extreem belangrijk voor Micronesia, zeker de export van tonijn. Toerisme is een sector met potentie, maar nog niet daadwerkelijk ontwikkeld, door gebrek aan infrastructuur.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Micronesia nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Jan de Vries

Kom je er niet uit? Ik help je graag verder.