Arabic Chinese (Simplified) Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish
  • Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck Frans-Polynesië

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) vertrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in Frans-Polynesië controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit Frans-Polynesië met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Frans-Polynesië en vraag meteen een kredietrapport / kredietcheck aan. U kunt voor slechts 29,95 een rapport aanvragen zonder dat u aan een abonnement vastzit. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in Frans-Polynesië waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Frans-Polynesië

Frans-Polynesië is een Frans overzees land in de zuidelijke Grote Oceaan, Oceanië.

Geografisch en cultureel maakt het deel uit van Polynesië en bestaat uit 118 eilanden waarvan 67 bewoond. De hoofdstad is Papeete, gelegen op Tahiti. Tevens is Tahiti het hoofdeiland en hier leeft ongeveer zeventig procent van de bevolking.

Frans-Polynesië is administratief opgedeeld in vijf eilandgroepen: De Genootschapseilanden (met als bekendste Tahiti en Bora-Bora), Tuamotu, de Gambiereilanden, de Australeilanden en de Marquesaseilanden.  De meeste atollen bestaan uit één of meerdere uitgedoofde vulkanen.

Frans-Polynesië gebruikt de CFP-frank, die ook in Nieuw-Caledonië en Wallis en Futuna wordt gebruikt en die een vaste wisselkoers heeft met de euro. Mogelijk zullen deze gebieden op termijn overstappen op de euro. Frans-Polynesië heeft de zesde economie binnen Oceanië, met toerisme en zwarte parels als belangrijke producten.

De eilanden hebben vooral het imago van een bestemming voor een huwelijksreis, met villa’s op palen boven water en idyllische standen. Verder zijn er in Frans-Polynesië zijn een aantal gewilde surflocaties te vinden.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Frans-Polynesië nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Loes Bos

Hulp nodig met het aanvragen van je kredietrapport?