Arabic Chinese (Simplified) Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish
  • Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck Christmaseiland (AU)

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) vertrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in Christmaseiland controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit Christmaseiland met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Christmaseiland en vraag meteen een kredietrapport aan. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in Christmaseiland waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Christmaseiland

Christmaseiland of Kersteiland is een eiland in de Indische Oceaan 350 km ten zuiden van Java (Indonesië). Het eiland behoort tot het Gemenebest van Australië.

Er wonen ruim 1400 mensen waarvan de grote meerderheid van Chinese afkomst is, dit door de koloniale verleden. De voertalen zijn Engels en Kantonees.

Het eiland is vooral bekend door de grote hoeveelheid rode krabben die er leven. De jaarlijkse trek van deze krabben is in vele natuurdocumentaires vastgelegd. Circa 60% van het eiland maakt deel uit van Christmas Island National Park.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Christmaseiland nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Mariska de Jager

Meer weten over je bestelling? Ik help je graag verder.