Arabic Chinese (Simplified) Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish
  • Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck Botswana

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) vertrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in Botswana controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit Botswana met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Botswana en vraag meteen een kredietrapport aan. U kunt een rapport aanvragen zonder dat u aan een abonnement vastzit. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in Botswana waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Botswana

Botswana, officieel de Republiek Botswana is een geheel door buurlanden omgeven land in het zuiden van Afrika met 2.098.000 inwoners. Het grenst aan Namibië, Zimbabwe, Zambia en Zuid-Afrika. Het vroegere Britse protectoraat Bechuanaland nam de huidige naam aan bij de onafhankelijkheid in 1966. De Botswanese economie – een van de meest robuuste van Afrika – wordt gedomineerd door de diamantindustrie. De hoofdstad en tevens grootste stad van Botswana is Gaborone en ligt in het zuidoosten van Botswana.

Kleinschalige veeteelt en landbouw is voor de bevolking van Botswana de belangrijkste bron van voedsel. Slechts een paar mensen van een familie hebben een betaalde baan, de rest van de familie zorgt voor het vee en de tuinbouwgewassen. Grootschalige veeteelt komt ook voor in Botswana. In de betere restaurants in Europa wordt vlees uit Botswana geserveerd. Het houden van vee en de uitvoer van rundvlees en andere veeproducten zijn de belangrijkste economische activiteiten Botswana. Botswana komt met een groot watertekort.

Hoewel de minerale rijkdom van Botswana het land tot een van de rijkste naties van zuidelijk Afrika heeft gemaakt, blijft de hoge werkloosheid een groot probleem.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Botswana nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Gerrit Schorrel
Gerrit Schorrel

Kom je er niet uit? Ik help je graag verder.