Arabic Chinese (Simplified) Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish
  • Slechts € 9,95 per kredietrapport
  • Direct in uw mailbox
  • Bedrijven wereldwijd
  • Anoniem bestellen
  • Korting met tegoed

Kredietcheck Amerikaans Samoa

Kredietrapport bedrijven wereldwijd

Dit kredietrapport buitenland (wereldwijd) vertrekt door Kredietrapportaanvragen.nl is een goed...

29,95

Kredietwaardigheid bedrijf in Amerikaans Samoa controleren met een kredietcheck

Controleer nu de kredietwaardigheid van bedrijven uit Amerikaans Samoa met een kredietcheck. Op deze manier kan u problemen voorkomen. Eén van de voornaamste redenen dat bedrijven in financiële problemen komen is door wanbetaling. Voorkom wanbetaling door klanten en leveranciers uit Amerikaans Samoa en vraag meteen een kredietrapport aan. U kunt meteen de kredietwaardigheid controleren van het bedrijf in Amerikaans Samoa waar u zaken mee doet of wilt doen. In onze kredietrapporten ziet u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Extra informatie over Amerikaans Samoa

Amerikaans-Samoa is een overzees territorium van Amerika in de Zuidelijke Grote Oceaan, dat het oostelijke deel van de Samoa-eilanden omvat. De westelijke eilanden zijn nu een deel van de onafhankelijke staat Samoa, daarvoor waren deze een Duitse kolonie.

Amerikaans-Samoa is een eilandengroep gelegen in Oceanië, en een van de twee Amerikaanse koloniën op het zuidelijk halfrond. De eilandengroep bestaat uit vijf vulkanisch gevormde eilanden en twee atollen. Tutuila is het hoofdeiland en tevens het grootste eiland. De hoofdstad is Pago Pago.

Swains, een atol met 37 inwoners, is het noordelijkste gebiedsdeel van Amerikaans-Samoa, en behoort geografisch en cultureel eigenlijk tot de Tokelau-eilanden. Het eiland wordt dan ook geclaimd door dit Nieuw-Zeelandse gebiedsdeel.

De Amerikaans-Samoaanse cultuur is vergelijkbaar met de West–Samoaanse cultuur. Echter, de Amerikaanse overheersing zorgt voor een verschil in welvaart tussen onafhankelijk Samoa en Amerikaans-Samoa.

Mensen die geboren zijn op Amerikaans-Samoa, met inbegrip van Swains Island, hebben de Amerikaanse nationaliteit, maar zijn geen staatsburgers, tenzij een van hun ouders dat is. Ondanks dat ze de Amerikaanse nationaliteit hebben, hebben Amerikaans-Samoanen geen stemrecht in presidentsverkiezingen.

Een kredietcheck kan wereldwijd

Kredietrapportaanvragen biedt een kredietcheck aan voor bedrijven uit bijna alle landen in de wereld. Kom niet voor verassingen te staan en laat ons het bedrijf checken. Mocht u een kredietcheck uit een ander land dan Amerikaans Samoa nodig hebben, bekijk dan ons complete landen overzicht.

Loes Bos

Hulp nodig met het aanvragen van je kredietrapport?