Risico-advies

Nederlands persoon waarvan u een kredietcheck wenst te ontvangen
U heeft een kredietrapport tegoed. Gebruik kredietrapport tegoed

Personen kredietrapportx

Personen kredietrapport + digitale opsporing informatie (NL)€ 179,95

Powered by Recherchebureau digitale opsporing & Experian

Zijn de belangen groot? Gaat u zaken doen met een persoon waar u meer informatie over wilt hebben? Neemt u een nieuwe medewerker in dienst en wilt u zoveel mogelijk informatie over uw medewerker vergaren? Maak dan gebruik van onze Internet recherche onderzoek kredietrapport voor personen. Een recherche bureau gaat voor u de betreffende persoon na en presenteert dit overzichtelijk voor u in een kredietrapport. Let op! Levering duurt maximaal 48 uren.

Belangrijk!

Geef indien beschikbaar aanvullende informatie zodat wij een rapport kunnen verstrekken van de juiste persoon.

Bekijk al de tarieven

1
2
3

Aanvullende informatie ter identificatie van de juiste persoon.

4
  Bedrijf waarvan u een kredietcheck wenst te ontvangen
  U heeft een kredietrapport tegoed. Gebruik kredietrapport tegoed
  1
  2
  3
  OF
  Meer zoekopties
  4

  Maak keuze uit rapportenx

  Basis kredietrapport (NL)€ 6,95

  Powered by Creditsafe

  Door middel van dit Kredietrapport krijgt u inzicht in de kredietwaardigheid van het door u opgevraagde bedrijf. Het kredietrapport is vooral gericht op de financiële gesteldheid van een onderneming. (Aanbevolen voor orders tot € 1.000,-)

  Uitgebreid kredietrapport (NL)Meest gekozen€ 14,95

  Powered by Graydon

  Dit is het meest nauwkeurige kredietrapport van Nederland. Het geeft uitgebreide informatie over de kredietwaardigheid van het door u opgevraagde bedrijf. Meer dan 12.500 bronnen geraadpleegd. (Aanbevolen voor orders van € 1.000,- tot € 10.000,-)

  Uitgebreid kredietrapport + digitale opsporing informatie (NL)€ 179,95

  Powered by Recherchebureau digitale opsporing & Experian

  Zijn de belangen heel groot? Maak dan gebruik van onze Internet onderzoek kredietrapport. Het bestaat uit kredietinformatie van ons meest uitgebreide kredietrapport (Graydon) gecombineerd met diepgaandere informatie handmatig verzorgt door rechercheurs. Let op! Levering duurt maximaal 48 uren. (Aanbevolen voor orders boven de € 10.000)

  Bekijk al de tarieven

   Risico-verzekeringsadviseurs

   Heeft u veel te maken met grote orders of werkt u met veel verschillende klanten? Dan is het raadzaam om advies te vragen aan een risico-verzekeringsadviseur. Onderstaande adviseur(s) kunnen u een goede indicatie geven over de risico’s die u loopt.

   Firmo risico adviseurs

   naamloos

   Firmo geeft u transparant en objectief risico-advies. Ze denken mee met de klant en werken volledig in uw belang. Firmo werkt met drie modules: analyse, advies en beheer.

   Uw risico’s worden overzichtelijk in kaart gebracht bij de analyse. Vervolgens zal er samen gekeken worden naar deze risico’s en zullen er afwegingen worden gemaakt. Firmo geeft aan de hand van deze analyse een advies.Verder kunt u vervolgens zelf de keuze maken of u uw verzekeringen zelf in beheer neemt of dat u dit laat doen door Firmo.

   Wil u ook minder risico’s lopen als bedrijf? Neem dan gerust contact op via:

   E-mail: info@firmo.nl
   Website: www.firmo.nl