Incassobureaus

Nederlands persoon waarvan u een Personen kredietrapporten wenst te ontvangen (alleen aanvraagbaar door bedrijven)
U heeft een kredietrapport tegoed. Gebruik kredietrapport tegoed

Personen kredietrapportx

Personen kredietrapport (NL)€ 2,95

Powered by EDR

De kredietwaardigheid van een persoon (consumenten) is moeilijk van het gezicht af te lezen. Iemand kan veel schulden hebben en toch in een dure auto rijden. Om voor u toch een indicatie van kredietwaardigheid te krijgen, werken wij hierin samen met EDR.

Personen kredietrapport + digitale opsporing informatie (NL)€ 179,95

Powered by Recherchebureau digitale opsporing & Experian

Zijn de belangen groot? Gaat u zaken doen met een persoon waar u meer informatie over wilt hebben? Neemt u een nieuwe medewerker in dienst en wilt u zoveel mogelijk informatie over uw medewerker vergaren? Maak dan gebruik van onze Internet recherche onderzoek kredietrapport voor personen. Een recherche bureau gaat voor u de betreffende persoon na en presenteert dit overzichtelijk voor u in een kredietrapport. Let op! Levering duurt maximaal 48 uren.

Belangrijk!

Geef indien beschikbaar aanvullende informatie zodat wij een rapport kunnen verstrekken van de juiste persoon.

Bekijk al de tarieven

1
2

Aanvullende informatie ter identificatie van de juiste persoon.

  2
  3
   Bedrijf waarvan u een kredietcheck wenst te ontvangen
   U heeft een kredietrapport tegoed. Gebruik kredietrapport tegoed
   1
   2
   3
   OF
   Meer zoekopties
   4

   Maak keuze uit rapportenx

   Basis kredietrapport (NL)€ 6,95

   Powered by Creditsafe

   Door middel van dit Kredietrapport krijgt u inzicht in de kredietwaardigheid van het door u opgevraagde bedrijf. Het kredietrapport is vooral gericht op de financiële gesteldheid van een onderneming. (Aanbevolen voor orders tot € 1.000,-)

   Uitgebreid kredietrapport (NL)Meest gekozen€ 14,95

   Powered by Graydon

   Dit is het meest nauwkeurige kredietrapport van Nederland. Het geeft uitgebreide informatie over de kredietwaardigheid van het door u opgevraagde bedrijf. Meer dan 12.500 bronnen geraadpleegd. (Aanbevolen voor orders van € 1.000,- tot € 10.000,-)

   Uitgebreid kredietrapport + digitale opsporing informatie (NL)€ 179,95

   Powered by Recherchebureau digitale opsporing & Experian

   Zijn de belangen heel groot? Maak dan gebruik van onze Internet onderzoek kredietrapport. Het bestaat uit kredietinformatie van ons meest uitgebreide kredietrapport (Graydon) gecombineerd met diepgaandere informatie handmatig verzorgt door rechercheurs. Let op! Levering duurt maximaal 48 uren. (Aanbevolen voor orders boven de € 10.000)

   Bekijk al de tarieven

    Heeft u problemen bij het vorderen van uw facturen en geeft het door u opgevraagde kredietrapport een slecht beoordeling aan? Geef dan uw vordering uit handen aan een incassobureau die uw vordering serieus neemt. Wij hebben goede ervaringen met onderstaande incassobureaus:

    Debiteuren Group

    Debiteurengroup & Incasso

    Debiteuren Group zorgt ervoor dat u als opdrachtgevers de beste mogelijkheid aangeboden krijgt om uw openstaande facturen zo snel mogelijk geïncasseerd te krijgen. Waarbij het behoud van de relatie tussen de opdrachtgever en de debiteur centraal staat.

    Debiteuren group groeit door tot een landelijke dienstverlener voor debiteuren beheer maar ook incasso zaken. Dit door altijd kwaliteit boven kwantiteit te stellen waarbij klanttevredenheid altijd prioriteit nummer 1 is.

    Wilt u uw openstaande facturen ter incasso leggen of wilt u hulp bij uw debiteuren beheer? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Debiteuren Group.

    E-mail: info@debiteurengroup.nl
    Website: www.debiteurengroup.nl

    Incasso Persoonlijk

    Incasso Persoonlijk
    Bij Incasso Persoonlijk zullen wij uw openstaande facturen innen, succes score is 80%. Maar speciaal aandachtspunt daarbij is de relatie tussen u en uw debiteur. Daarom zal de benadering van de debiteur op persoonlijke wijze plaatsvinden, uiteraard na voorafgaand overleg met u.

    Voor meer informatie over Incasso Persoonlijk neemt u contact op met:

    Richard 06 – 449 323 71
    E-mailadres: info@incassopersoonlijk.nl
    Website: www.incassopersoonlijk.nl

    RD&I Debiteurenbeheer en Incasso

    RD&I

    Goed debiteurenbeheer zorgt voor snellere betalingen. Blijft een factuur onverhoopt te lang onbetaald, wacht dan niet te lang in de hoop dat de betaling uiteindelijk wel komt. Schakel tijdig de hulp in van een incassobureau. Wilt u weten hoe uw debiteurenbeheer verbeterd zou kunnen worden, of heeft u hier hulp bij nodig? Wilt u samenwerken met een betrouwbare incassopartner? RD&I verzorgt voor u ook het incassotraject.

    Wilt u meer informatie? Neem dan vandaag nog contact op met RD&I Debiteurenbeheer en Incasso te Bedum.

    Telefoon: 050-8200939
    E-mailadres: info@rdeni.nl
    Website: www.rdeni.nl